HAKKARİ / DERECİK - Uslu Köyü Taşlıçay İmam Hatip Ortaokulu

Uslu Köyü Taşlıçay İmam Hatip Ortaokulu

Adres
USLU KÖYÜ AKÖREN MEVKİİ AKÖREN KÜME EVLERİ USLU TAŞLIÇAY ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 91 İÇ KAPI NO 1 DERECİK / HAKKARİ
Vizyon
Çocukların değer gördüğü ilişkileri önemsemenin teşvik edildiği araştırma ve keşif için cesaretlendirildiği kendine has olmanın değerli olduğu çocukların yetkinliklerindeki gelişmelere odaklanırken anne babalarında incelendiği sıra dışı kaliteye sahip pozitif bir öğrenme ortamı yaratmak hayal etmektir.
Misyon
Çocukların sağlıklı bir şekilde öğrenebilecekleri ve keşfederek büyüyebilecekleri heyecan verici bir okul ortamı oluşturmaktır.
Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM
08.30-14.30
Ulaşım
TAŞIMALI SİSTEM OLDUĞU İÇİN OKULUMUZDA ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN SERVİSLERİ MEVCUTTUR.
Öğretmen servisi mevcut.
Yerleşim Yeri
USLU KÖYÜ AKÖREN MEVKİİ AKÖREN KÜME EVLERİ USLU TAŞLIÇAY ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 91A DERECİK / HAKKARİ
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 20 KM DİR.