HAKKARİ / DERECİK - Uslu Köyü Taşlıçay İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Derecik Gençlik Merkezinden okulumuza gelerek öğrencilerin  motivasyonunu arttırmak için çeşitli eğlenceli ve eğitici oyunlar oynadılar.Tüm okulun katılımıyla gerçekleşen etkinliklerden öğrenciler çok zevk aldılar ve eğlendiler.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.

Kas

Türkiye genelinde yapılacak olan Çök Kapan Tutun Tatbikatı, okulumuzda gerçekleştirildi. Tatbikat sonrası konuyla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Haz

Hakkari Milli Eğitim Müdürlüğü uhdesinde yürütülen Stem ve Bilişimle Üretim Şenliğine okulumuz bilişim teknolojileri ve yazılım öğretmeni Nida YRADIMCI ve öğrencilerimiz Salih KILIÇ ve Necip SEVİM hazırladıkları projeler "ROBOT KOL" ve "NESNE BULAN ROBOT" ile katılım sağladılar.Sayın Valimiz İdris AKBIYIK'a sunumlarını gerçekleştirdiler.

Nis

Okulumuz da düzenlenen deneme sınavında 1.olan Muhammed Toprak'a ve ilçemizde yapılan İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasına katılan Eda Yalçın'a hediyeleri müdürümüz tarafından takdim edildi.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin Çanakkale Zaferi için hazırladıkları gösteri.

Mrt

Milli birlik ve beraberliğin yanı sıra bağımsızlığımızı anlatan İstiklal Marşı, Anadolu'da Milli Mücadelenin devam ettiği sırada Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınmış, Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 101 yıl önce milli marş olarak kabul edilmiştir.

Mrt

2022 Afet Tatbikat Yılı ve 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında tüm Türkiye'de eş zamanlı 'Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı' gerçekleştirilmiştir. Okulumuz Derecik Taşlıçay İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirilen tatbikata okul idaremiz,öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz,memurlarımız ve okul personelimiz katıldı.